מתכונים פלורנטין פיצוחים

מתכונים

פלורנטין פיצוחים

מיקי שמו

מיקי שמו

  • icon to_make_2_english_cake_pans מתאים לתבנית תנור סטנדרטית 45X37 ס"מ

שלבי הכנה

עוגיות שטוחות עם תחתית בצק וציפוי עשיר המכיל מרכיבים מסורתיים, חשוב לאפות את העוגיות עד להזהבה קלה על מנת שיהיו פריכות.

הכנת הבסיס

1
2
3
4
5
6

הכנת הציפוי

7
8
9

טיפ! ניתן לשלב גם אגוזי מלך גרוסים (90 גרם שקדים ו90 גרם אגוזי מלך)

ניתן להחליף את השקדים בבוטנים חצויים ללא קליפה באותה כמות

לבסיס:

לציפוי:

מתכונים

כלי נגישות
אתר זה רשום ב-wpml.org כאתר פיתוח. עבור אל מפתח אתר ייצור אל remove this banner.