מתכונים עלי גפן ממולאים ברוטב רימונים

מתכונים

עלי גפן ממולאים ברוטב רימונים

  • מנות פתיחה
  • icon investors לבעלי ניסיון במטבח

שלבי הכנה

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

טיפים:

  1. מומלץ להשתמש בעלים טריים. קוטפים את העלים הבינוניים/הגדולים, חשוב שיהיו שלמים, רכים, טריים וללא חורים (ניתן להשתמש גם בעלים הקטנים ע"י חיבור של שלושה עלים לפני המילוי).
  2. אחסון העלים: במידה ורוצים לשמור עלים לפעם הבאה ניתן לשמור אותם במקרר עד שלושה ימים ובמקפיא לפחות חודשיים.

 

חומרים למילוי:

מתכונים

כלי נגישות
אתר זה רשום ב-wpml.org כאתר פיתוח. עבור אל מפתח אתר ייצור אל remove this banner.