מדריכים טיפים לעל האש מוצלח

מדריכים

טיפים לעל האש מוצלח

איתי אדרי

איתי אדרי

https://youtube.com/shorts/em3O02qCv7U?si=jk0roR5eSJ0Kjhqp

 

יום העצמאות בפתח, אין כמו להדליק מנגל ולנפנף (בגדול לא יודע למה הפעולה הזאת חשובה, כאילו אני יודע למה התכוון המשורר , אבל תשאירו את הנפנף בבית)

קבלו כמה טיפים מושלמים :

 

❌ מפסיקים להשתמש במדליק כימי שמשאיר טעם לוואי בבשר.

✅ משתמשים בנייר ושמן.

 

❌ מפסיקים לבחור תיבול לא נכון!

✅ מתבלים כל נתח בשר בסוג התיבול שמתאים לו אני השתמשתי בסדרת על האש של תבליני מימון (תערובת תיבול סטייק מונטריאול, תיבול לפרגיות, תיבול לקציצות, תערובת לתיבול גריל עוף)

 

❌ מפסיקים לשים בשר קר על הגריל

✅ מוציאים את הבשר לפחות חצי שעה מראש שיגיע לטמפ' החדר

 

❌ מפסיקים לשים בשר על גחלים לוהטות

✅ מתחילים עם הירקות על מנת שהגחלים יילחשו והחום יהיה אחיד.

 

❌ מפסיקים להגיש את כל הבשר יחד

✅ מגישים את הבשר מיד כשיוצא מהגריל

 

❌ מפסיקים לחתוך נתחים עבים ישר שיצאו מהגריל

✅ ממתינים 5-10 דק׳ ורק אז פורסים את הנתח כדי שהוא יהיה עסיסי יותר

 

המנגליסט אוהב את מה שהוא עושה אם הוא אומר לכם תתחילו לאכול, אני תכף אגיע, תקשיבו לו, הוא גם ככה גונב שיפוד מכל נגלת בשר!

עצמאות שמח!

מתכונים קשורים

כלי נגישות
אתר זה רשום ב-wpml.org כאתר פיתוח. עבור אל מפתח אתר ייצור אל remove this banner.